AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akmayan çeşme görmek

Kahve falında su akmayan çeşme görmek

Kahve falında su akmayan çeşme görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, lüksünün artacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, keyfinin olmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında su akmayan çeşme gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek güzel günlerin yaşanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek böylece kendine güveneceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir