AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmenin aktığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek zarar edeceğine, hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir