AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, geçecek güzel bir ömre, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında akmayan çeşme görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir