AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, patron koltuğuna geçeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek hem eğleneceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir