AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmenin aktığını görmek

Kahve falında çeşmenin aktığını görmek

Kahve falında çeşmenin aktığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kalben çok rahat edileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmenin aktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Kahve falında çeşmenin aktığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akmayan çeşme görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir