AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden görmek

Kahve falında çeşmeden görmek

Kahve falında çeşmeden görmek ün sahibi birisi olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, mallarının eksileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında susuz çeşme görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, imkânsızı başaracağına delalettir.

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede yıkanmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü çeşme görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su çekmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir