AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz çeşme görmek

Kahve falında susuz çeşme görmek

Kahve falında susuz çeşme görmek hastalıkların biteceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz çeşme gördüyseniz:

  • Kendinize odaklanın.

Kahve falında susuz çeşme görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susuz dere görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz havuz görmek iyi haberler alınacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında susuzluk çekmek güç kaybedeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında susuz denizde yüzmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında susuz yüzmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerin düze çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz deniz görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Kahve falında susuz kuyu görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir