AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek rütbenin yükseleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet çeşmesi gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Kahve falında tuvalette çeşme görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede su doldurmak bilincin artacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek büyük başarılara imza atılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeye gitmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir