AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeyi kapatmak

Kahve falında çeşmeyi kapatmak

Kahve falında çeşmeyi kapatmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sonuçtan memnun kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşme kapatmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy çeşmesi görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide çeşme görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir