AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy çeşmesinden su içmek

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek koyu muhabbette kalacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su içmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir