AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, büyük tartışmalara gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek yaşamına renk geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında su akan çeşme görmek elinin de bolluk göreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz akan su görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir