AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede yıkanmak

Kahve falında çeşmede yıkanmak

Kahve falında çeşmede yıkanmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yıkanmak gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek dünya mallarının çoğalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında susuz çeşme görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide çeşme görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su taşımak elinin bollaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede ıslanmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir