AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü çeşme görmek

Kahve falında bir sürü çeşme görmek

Kahve falında bir sürü çeşme görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü çeşme gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Kahve falında bir sürü çeşme görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su taşımak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında camide çeşme görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında susuz çeşme görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmede yıkanmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir