AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok mutlu edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, sermaye elde edeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak net bir bakış açısı kazanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak ruhen rahatlığa erileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir