AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede elleri yıkamak

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak dininden vazgeçmeyeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak çok karlı yatırımlar yapacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak sevineceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, geniş bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak gelir kaynaklarının yok olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir