AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden elini yıkamak

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, gelişim içine gireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak kısa süre içinde engelleneceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak paslı bir çiviye basabileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir