AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerin hafifleyeceğine, yeni işlere atılacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, rahat yaşayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak yeni bir yola gireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak işlerine bereket geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak maddi anlamda çok zorlanacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir