AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden el yıkamak

Kahve falında çeşmeden el yıkamak

Kahve falında çeşmeden el yıkamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak işlerinin günden güne bozulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak uzun yaşayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak sağlığının bozulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir