AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir