AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede meyve yıkamak

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak yakın çevresine fikir danışacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir