AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak iflasın eşiğine geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak kazancın günden güne düşeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak çocuklarının fazla olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir