AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak mesleğine dört elle sarılacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, haklılığının anlaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir