AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede saç yıkamak

Kahve falında çeşmede saç yıkamak

Kahve falında çeşmede saç yıkamak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir sorun oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede ayaklarını yıkamak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak çok eğleneceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir