AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede abdest almak

Kahve falında çeşmede abdest almak

Kahve falında çeşmede abdest almak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında çeşmede abdest almak gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak bazı ortak işlere gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede abdest almak mutluluktan havalara uçulacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede yıkanmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir