AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek hasta olacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk su içmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çeşme suyu içmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek sermayesinin çoğalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir