AnaSayfa / Genel / Kahve falında akar çeşmeden su içmek

Kahve falında akar çeşmeden su içmek

Kahve falında akar çeşmeden su içmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akar su içmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yenilenme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akar çeşme görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz akar su görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, gelirinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında su akarken görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar temiz su görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyu akarken görmek şansının kötüye gideceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir