AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi sorunlarının artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede abdest almak kâbus gibi günlerin geleceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek makbul olan mallar edineceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında cami içinde çeşme görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesi görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir