AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çeşmeden abdest almak

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir çeşmeden abdest almak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede abdest almak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, eline geçen malları tutamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer çeşme görmek kişinin her işi severek yapacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir