AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çeşmeden abdest almak

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında akan çeşme görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan çeşme görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında akan bir çeşme görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeler görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir