AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşme kurnası görmek

Kahve falında çeşme kurnası görmek

Kahve falında çeşme kurnası görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Kahve falında çeşme kurnası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında çeşme kurnası görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında hamam kurnası görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam kurna görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın çeşme görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide çeşme görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir