AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide çeşme görmek

Kahve falında camide çeşme görmek

Kahve falında camide çeşme görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaralarına da merhem olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında camide çeşme gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Kahve falında camide çeşme görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ve çeşme görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek bir anda yükseleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, şansın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede su doldurmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında su akan çeşme görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında açık çeşme görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir