AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir