AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çeşme görmek

Kahve falında altın çeşme görmek

Kahve falında altın çeşme görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Kahve falında altın çeşme gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında altın çeşme görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmenin altında yıkanmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak çekilen acıların unutulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Kahve falında bozuk çeşme görmek kimseyle konuşmaz olacağına, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında köy çeşmesi görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su taşımak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Kahve falında susuz çeşme görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, hastalığının düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir