AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam kurna görmek

Kahve falında hamam kurna görmek

Kahve falında hamam kurna görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, zenginleşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında hamam kurna gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında hamam kurna görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamam kurnası görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, işlerin düşeceğine işarettir.

Kahve falında çeşme kurnası görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında hamam ve havuz görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hamam sahibi olmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yakalamak çok büyük kazanç elde edileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tarihi hamam görmek başarılarının ve kazancının artacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda kavga etmek düzenli bir işe kavuşulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir