AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam kurnası görmek

Kahve falında hamam kurnası görmek

Kahve falında hamam kurnası görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamam kurnası gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında hamam kurna görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam kurnası görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşme kurnası görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Kahve falında hamam kese görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tarihi hamam görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında hamamda keselenmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamama gitmeye hazırlanmak işlerinin toparlanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir