AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesetler taşımak

Kahve falında cesetler taşımak

Kahve falında cesetler taşımak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, helal ekmek yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cesetler taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Kahve falında cesetler taşımak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi taşımak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında bebek cesedi görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin cesedini görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir