AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedin parçalandığını görmek

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cesedin parçalandığını gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesetle konuşmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında annesinin cesedini görmek sevinçli bir haber alınacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında firavunun cesedini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker cesedi görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cesedi saklamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir