AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek cesedi görmek

Kahve falında bebek cesedi görmek

Kahve falında bebek cesedi görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında bebek cesedi gömmek güç ve para kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Kahve falında bebek ceseti görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek cesedi görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba cesedi görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Kahve falında kedi cesedi görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker cesedi görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir