AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin cesedini görmek

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin cesedini gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü ceseti görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü cesedi görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cesedi görmek toparlanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan cesedi görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında cesetin canlandığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir