AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın cesedini görmek

Kahve falında babanın cesedini görmek

Kahve falında babanın cesedini görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, önünün kapanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında babanın cesedini gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında babanın cesedini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, daima ona hürmet göstereceğine delalet eder.

Kahve falında babasının cesedini görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba cesedi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan cesedi görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında annenin cesedini görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında kızının cesedini görmek yüksek tahsil yapacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cesetler taşımak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir