AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba cesedi görmek

Kahve falında baba cesedi görmek

Kahve falında baba cesedi görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında baba cesedi gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında baba cesedi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babasının cesedini görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Kahve falında babanın cesedini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü cesedi görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cesedi denize atmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek cesedi görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir