AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin cesedini görmek

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin cesedini gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında cesetle uğraşmak fikirlerinin can bulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü cesedi görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin cesedini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında cesedi denize atmak hem de zengin biri olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendi cesedini görmek bahtın açık olmasına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında erkek cesedi görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir