AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesetin canlandığını görmek

Kahve falında cesetin canlandığını görmek

Kahve falında cesetin canlandığını görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Kahve falında cesetin canlandığını gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında cesetin canlandığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında kedi cesedi görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalettir.

Kahve falında denizde cesetler görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek kalbini tekrar hayata açacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi cesedini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cesetler görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir