AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan cesedi görmek

Kahve falında bayan cesedi görmek

Kahve falında bayan cesedi görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan cesedi gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında bayan cesedi görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde cesetler görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında bebek ceseti görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında toplu cesetler görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında baba cesedi görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir