AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan cesedi gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında insan cesedi görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek alim insanlardan sayılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin yandığını görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek cesedi görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dünya malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir