AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kırmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, geleceğinin parlak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek rızkın ve kazancın artacağına, maneviyata yöneleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu aramak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski cep telefonu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir