AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu hediye etmek

Kahve falında cep telefonu hediye etmek

Kahve falında cep telefonu hediye etmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında hediye cep telefonu almak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu hediye almak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir