AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu aramak

Kahve falında cep telefonu aramak

Kahve falında cep telefonu aramak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu aramak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında cep telefonu aramak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunu aramak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonları görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek daha fazla rızık elde edileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu unutmak anne baba hayır dualarının alınacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı cep telefonu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir