AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek keyiflerinin yerinde olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cep telefonu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kapatmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefon numarası görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir