AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski cep telefonu görmek

Kahve falında eski cep telefonu görmek

Kahve falında eski cep telefonu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, neşesine kavuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski cep telefonu gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında eski cep telefonu görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu almak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu saklamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinden cep telefonu almak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak tutumlu bir yaşam süreceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir